Έκπτωση 10% για την πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό SAVE10 / Τηλεφωνικές Παραγγελίες 6945572656.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠOIOI EIMAΣΤΕ

Η POÉTA artspirit είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με ηλεκτρονική διεύθυνση www.poeta-artspirit.com της επιχείρησης “ART DROPS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.” (εφεξής «επιχείρηση») με ΑΦΜ 997005854, ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και Αριθμός Γενικού Μητρώου Κοινωνικής Οικονομίας: (000)169903011. Η έδρα μας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής, οδός Ελ. Βενιζέλου, αριθμ. 99. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μας τηλεφωνικά στο +30 6945572656 ή με email στο poeta.eshop@gmail.com.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ως χρήστης/πελάτης του ιστότοπου μας νοείται ο εγγεγραμμένος ή μη αγοραστής των προϊόντων μας ενώ οποιοσδήποτε περιηγείται σε αυτόν νοείται ως απλός επισκέπτης. 

Η περιήγηση και η εν γένει χρήση του ιστότοπου www.poeta-artspirit.com διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται εδώ και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων του ιστοτόπου. Οι εδώ όροι είναι σύμφωνοι με το σύνολο της εκάστοτε σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ανά πάσα στιγμή πλήρεις και κατανοητοί στους επισκέπτες/χρήστες/πελάτες μας. Η περιήγηση και εν γένει χρήση του ιστότοπου προϋποθέτουν την πλήρη αποδοχή των εδώ τιθέμενων όρων.

Συνεπώς, εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε όρο χρήσης όπως περιγράφεται εδώ ή/και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, είτε εξ αρχής είτε κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα πρέπει να διακόψετε κάθε σχετική περιήγηση ή/και χρήση.

Διατηρούμε το δικαίωμα της μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης των όρων χρήσης μονομερώς ανά πάσα στιγμή και ανά τακτικά διαστήματα, χωρίς πρότερη ειδοποίηση των χρηστών και επισκεπτών του ιστότοπου ενημερώνοντας το παρόν. Κατόπιν της σχετικής ως άνω μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης, η περιήγηση ή/και εν γένει χρήση του ιστότοπου θα γίνεται μόνο κατόπιν πλήρους αποδοχής των αλλαγών από τους επισκέπτες/χρήστες, των οποίων η αποδοχή θα τεκμαίρεται αμάχητα εφόσον θα περιηγούνται ή/και θα κάνουν χρήση του ιστότοπου. Παρακαλείστε συνεπώς όπως επισκέπτεστε και μελετάτε συχνά τους όρους χρήσης μας και επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος δεν είναι κατανοητός αφού η περιήγηση και χρήση εκ μέρους σας συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων μας. 

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο και κυρίως τεχνικής αδυναμίας καταστεί προσωρινά αδύνατη η πρόσβαση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών του δεν φέρουμε εν γένει ευθύνη προς αποζημίωση. Διατηρούμε, κυρίως αλλά όχι μόνο για λόγους που μπορεί να επιβάλλει η νομοθεσία, να αποσύρουμε το δικαίωμα πρόσβασης ή/και να αποσύρουμε τις υπηρεσίες μας.

Οι αναγραφόμενοι όροι χρήσης,  μαζί με τις τρέχουσες τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματπς και η πολιτική επιστροφών συνθέτουν τη συμφωνία μεταξύ των δύο μερών ( επιχείρησης και αγοραστή)  με σκοπό την προμήθεια των προϊόντων σε εσας από την επιχείρηση μας. Οποιαδήποτε αναφορά από οποιονδήποτε τρίτο πωλητή δεν αναιρεί τους όρους χρήσης του ιστότοπου μας. Παρακαλούμε όπως μένετε ενημερωμένοι για τους όρους χρήσης κάθε φορά πριν από την αγορά σας.

 Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του ιστότοπου μας. Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα τρέχοντα, αληθινά, ακριβή και πλήρη απαραίτητα για τη συναλλαγή στοιχεία σας. Ο προσωπικός σας κωδικός για τη δημιουργία του λογαριασμού σας θα πρέπει να είναι μοναδικός και μυστικός.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Χρήση επιτρέπεται μόνο σε δικαιοπρακτικά ικανά φυσικά πρόσωπα και σε νόμιμους εκπροσώπους εταιρειών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Η δημιουργία λογαριασμού χρήστη σας δίνει πρόσβαση και σας επιτρέπει τα εξής:
–  Δυνατότητα επισκόπησης του πλήρους ιστορικού των αγορών σας.
–  Αυτόματη εμφάνιση των ήδη αποθηκευμένων στο λογαριασμό σας στοιχείων. αποστολής που έχετε ήδη καταχωρίσει κάθε φορά που θα θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά.
–  Δυνατότητα προσθήκης ειδών στη λίστα “ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ”, που επιτρέπει την εν συνεχεία και ανά πάσα στιγμή εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα που, ενδεχομένως, επιθυμείτε να αγοράσετε στο μέλλον.

Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο site  μας θα σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες όπως το αληθινό/ πραγματικό σας όνομά,  το τηλέφωνό σας ( κινητό ή σταθερό), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και άλλα στοιχεία σύμφωνα με τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων του ιστότοποτ μας. Με την ολοκλήρωση αγοράς σε μας, εγγυείστε ότι οι λεπτομέρειες χρέωσης που καταχωρήσατε είναι έγκυρες και σωστές, και ότι η πληρωμή θα εκτελεστεί άρτια όταν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας. Πλην των περιπτώσεων αγοράς με μεταφορά σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης ή/ και άλλου οργανισμού/ ιδρύματος/ εταιρείας που συνεργάζεται μαζί μας, όπως π. χ. σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Καταχωρώντας μια παραγγελία,  επιβεβαιώνετε ότι είστε εσείς ο ιδιοκτήτης των στοιχείων χρέωσης. Αν είστε κάτω των 18 ετών ( ανήλικη/ος), παρακαλούμε μη δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη και μη καταχωρήσετε καμία πληροφορία.

ΑΚΥΡΩΣΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όλες οι παραγγελίες είναι αντικείμενο διαθεσιμότητας και τα προϊόντα στο καλάθι σας είναι διαθέσιμα και σε άλλους ταυτόχρονους αγοραστές μέχρι να ολοκληρώσετε την αγορά.

Διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς σε περίπτωση που:
–  δε λάβουμε έγκριση πληρωμής
–  δεν δυνάμεθα να παραδώσουμε στην περιοχή όπου μένετε

Αποστέλλοντας μας μήνυμα στο email: poeta.eshop@gmail.com μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας υπό προϋποθέσεις, ή/ και να τροποποιήσετε τα προσωπικά στοιχεία της παραγγελίας σας όπως τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας και τα στοιχεία πληρωμής. Η δυνατότητα ακύρωσης και τροποποίησης δεν παύει σε όλες τις περιπτώσεις ταυτόχρονα με την αποστολή από εμάς σε εσάς ενημερωτικού email για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Τα κατά προσωπική παραγγελία κοσμήματα και άλλα είδη δεν επιστρέφονται και δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ακύρωση της παραγγελίας μετά την παρέλευση 24 ωρών από την σχετική αποδοχή της πληρωμής σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρεία μας έχει τη δική της πολιτική τιμών και διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Σε κάθε αγορά υπολογίζεται εκ των προτέρων ο Φ.Π.Α. 24% και εμπεριέχεται σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι αποδείξεις/ τιμολόγια εκδίδονται και αποστέλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει,  κατόπιν επιβεβαίωσης της πληρωμής.

Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στις τιμές,  εάν προκύψει τέτοιο λάθος θα σας ενημερώσουμε και θα καταχωρήσουμε άμεσα τη σωστή τιμή.

Διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας με λανθασμένη τιμή και σας δίνουμε το δικαίωμα νέας παραγγελίας με τη σωστή τιμή (αυτό μόνο σε περιπτώσεις που είναι πασιφανώς λάθος η τιμή ενδεχομένως επιτρέπεται :π.χ. κάτι που κάνει 100 ευρώ γράφει 1 ευρώ).

 Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε προσφορές, προσφορές με δώρα, διαγωνισμούς και άλλες τιμολογειακές προωθητικές ενέργειες καθ’  όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιστροφές ή αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή βρίσκονται σε προσφορά δεν επιτρέπονται.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ, αν η κάρτα ή ο λογαριασμός που διαθέτετε δεν έχει χρηματικό ποσό σε Ευρώ, το τελικό ποσό χρέωσης θα υπολογιστεί με την ισοτιμία συναλλάγματος της ημέρας που χρεώθηκε η κάρτα ή ο λογαριασμός σας.

 Όλα τα προϊόντα POÉTA artspirit είναι χειροποίητα,  τα δημιουργούμε και σας τα αποστέλλουμε κατόπιν δικής σας επιλογής και εντολής.

•  Υπαναχώρηση
Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής της αγοράς σας εντός 14  εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με τις εξής προυποθέσεις:

1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά στο 6945572656 ή με email  στο poeta.eshop@gmail.com
2. Το προϊόν δεν είναι χρησιμοποιημένο
3. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του προϊόντος, καρτελάκια, συσκευασία, ενδεχόμενο δώρο που το συνοδέυει και ό, τι άλλο έχετε παραλάβει μαζί με το προιον
4. Δεν λείπουν μέρη ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο προϊόν
5.  Μας επιστρέψετε το προιόν / ντα με δική σας χρέωση

Κατά την υπαναχώρηση,  για την ασφαλή συσκευασία επιστροφής ώστε να παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος σε άριστη κατάσταση,  ευθύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση που σας επιστρέφεται το ποσό της αγοράς σας θα πρέπει να έχουμε παραλάβει πίσω το προϊόν και να έχουμε διαπιστώσει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με την αρχική του συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί, και ότι δεν είναι χρησιμοποιημένο.

Δεν επιστρέφουμε χρήματα αν διαπιστωθεί ότι το προιον που μας στείλατε πίσω δεν είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει τη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά που λάβατε μαζι με αυτή, καθώς επίσης αν έχει χρησιμοποιηθεί.

•  Ελλατωματικό ή λάθος προιον
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας.

 Επιστροφές ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν των κάτωθι:

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:  τηλεφωνικά στο 6945572656  ή με email στο poeta.eshop@gmail.com
2. Το προϊόν θα πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο
3. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του προϊόντος, καρτελάκια, συσκευασία, ενδεχόμενο δώρο που το συνοδέυει και ό, τι άλλο έχετε παραλάβει μαζί με το προιον
4. Θα πρέπει να μην λείπουν μέρη ή/ και να μην έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο προϊόν
5. Θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν μέσω ELTA COURIER  μετά από συνεννόηση μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους από εσάς χωρίς χρέωση

Το λάθος προιον αντικαθίσταται με το σωστό, ενώ το ελαττωματικό προϊόν είτε σας το αντικαθιστούμε με προϊόν ίδιο ή άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας αφού εξοφλήσετε τη διαφορά.

Κατά την επιστροφή ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος,  θα πρέπει η συσκευασία επιστροφής να αποδειχθεί ασφαλής ώστε να παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος σε άριστη κατάσταση.

Η POÉTA artspirit δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

 Η POÉTA artspirit δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές των προϊόντων αφού έχουν χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη και δεν υποχρεούται να προχωρήσει σε αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.

Επίσης δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε είδη που βρίσκονται σε έκπτωση.

Δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για digital αρχεία που ο πελάτης έχει αγοράσει από εμάς.

Τέλος δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε χειροποίητες υφασμάτινες τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι ή όχι, αν αυτές έχουν λερωθεί, σκιστεί, έχει χαλάσει το φερμουάρ ή το κούμπωμα ή έχει αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο το ύφασμα, η ζωγραφική και τα χρώματα με υπαιτιότητα του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 10  εργασίμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον το προϊόν παραλαμβάνεται σε άριστη κατάσταση. Ο περαιτέρω χρόνος επεξεργασίας της σχετικής επιστροφής από τα πιστωτικά ιδρύματα και τις πιστωτικές κάρτες είναι ανεξάρτητος της δικής μας ευθύνης.

Το χρηματικό υπόλοιπο λογαριασμού σας ή/ και δωροκάρτας που πιστώνεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών είτε από την επιστροφή σας, είτε από την αγορά και ισχύ της δωροκάρτας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Αντικαταβολή
Υπηρεσία αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ για πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της στον χώρο σας.

• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Για τις πληρωμές σας με χρεωστικές/ πιστωτικές κάρτες VISA  ή MASTERCARD μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της EveryPay

 Η POÉTA artspirit δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας,  παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής σας από το πιστωτικό ίδρυμα.

• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  
Κατάθεση στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:
ALPHA BANK IBAN: GR44 0140 1580 1580 0200 2013 390
Ον/μο δικαιούχου : ART DROPS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

• PayPal
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal. Η POÉTA artspirit δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τo PayPal.

Όλες οι  online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της  EveryPay ή την online πλατφόρμα πληρωμών PayPal.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, συνεργαζόμαστε με την EveryPay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ELTA COURIER και παραδίδονται πόρτα πόρτα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα της αποστολής. Το κόστος μέχρι τα 2 κιλά διαμορφώνεται στα  2,80 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές δεν χρεώνεται επιπλέον.

Συγκεκριμένα οι τιμές αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Μέχρι  2 κιλά στα 2.80 ευρώ και +0,80 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό πραγματικό ή ογκομετρικό. Όλες οι αποστολές εσωτερικού ογκομετρούνται. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις τρείς διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά και διαιρέσουμε με το 5000. Ισχύει, δηλαδή, η σχέση μήκος x πλάτος x ύψος (όλα σε εκατοστά) /5000. Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος, πραγματικό ή ογκομετρικό.

Για όλες τις παραγγελίες άνω των 49 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

H εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραδόσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω των μέτρων COVID-19 ή /και οποιουδήποτε άλλου λόγου ανωτέρας βίας και για οποιοδήποτε άλλο λόγο υπαιτιότητας του μεταφορέα.

Αν παραλάβετε και στη συνέχεια διαπιστώσετε κατεστραμένο προιον ή αν χαθεί το δέμα σας, ενημερώστε μας ώστε να κινήσουμε τη διαδικασία αποζημίωσης από τον μεταφορέα, όπως δηλώνεται ρητά στους όρους συνεργασίας μας με τον μεταφορέα.

Η εταιρεία μας δεν αποζημιώνει για κακή διαχείρηση, καθυστέρηση παράδοσης, καταστροφή ή απώλεια αποστολών με υπαιτιότητα του μεταφορέα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τις ακόλουθες περιπτώσεις
• Καταστροφή η απώλεια ειδών με υπαιτιότητα την κακή χρήση του αγοραστή
• Καθυστέρηση, καταστροφή ή απώλεια που οφείλεται στον μεταφορέα
• Λανθασμένη περιγραφή των υλικών που προμηθευόμαστε για τις δημιουργίες μας από τον εκάστοτε προμηθευτή/ ηλεκτρονικό κατάστημα,  με αποτέλεσμα να μην δίνουμε και εμείς τη σωστή περιγραφή.
• Ασφάλεια ενηλίκων και παιδιών. Καθώς τα είδη μας περιέχουν μικρά μέρη, ο αγοραστής υποχρεούται να τα χρησιμοποιεί με ασφάλεια ώστε να αποφύγει τραυματισμούς, κατάποση και άλλους κινδύνους
• Αποχρωματισμός ή φθορά κοσμηματων και μεταλλων καθώς αυτό είναι μια φυσική διαδικασία φθοράς του χρόνου
• Μη εφαρμογή των κανόνων φροντίδας ετικετών υφασμάτινων ειδών από τον πελάτη με αποτέλεσμα την καταστροφή του προιοντος
• Αλλεργίες πελατών. Εάν ο πελάτης έχει αλλεργία σε κάποιο υλικό είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να μας ενημερώσει και να μην προβεί σε καμία σχετική αγορά από το κατάστημά μας
• Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/ επισκέπτης του site,  των υπηρεσιών,  επιλογών και περιεχομένων αυτού του site.  Επίσης δεν εγγυάται ότι κάθε σχετιζόμενος με αυτόν διαδικτυακός τόπος ή οι διακομιστές και εξυπηρετητές (servers)  μέσω των οποίων κάθε σχετική υπηρεσία τίθεται στη διάθεσή του χρήστη/ επισκέπτη δεν περιέχουν « ιούς» ή άλλο κακόβουλο λογισμικό άλλα επιζήμια συστατικά. Συστήνουμε, σε κάθε περίπτωση,  σε όλους τους χρήστες να ελέγξουν ότι έχουν εγκατεστημένο και αναβαθμισμένο λογισμικό προστασίας.
• Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καθυστερήσεις ή παραδόσεις που δεν πραγματοποιούνται για λόγους ανωτέρας βίας,  καιρικών συνθηκών, φυσικών καταστροφών ή που οφείλονται σε μέτρα για τον COVID-19
• Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές των προϊόντων αφού έχουν χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη και δεν υποχρεούται να προχωρήσει σε αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που καταχωρήσατε και είναι δική σας ευθύνη η καταχώρηση των σωστών στοιχείων αποστολής. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει να την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία. Σε αυτή την περίπτωση,  αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε εμάς επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή ο μεταφορέας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της εκ νέου αποστολής Αυτός ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η χρήση για κανένα εμπορικό σκοπό.  Είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τη χρήση του ιστότοπου μας και για όλες τις δραστηριότητες σας μέσα σε αυτόν. Αν παραβείτε τους όρους χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα να σας απαγορέψουμε την πρόσβαση προσωρινά ή μόνιμα και να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός μίας (1) ώρας από την καταχώρησή της Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές. Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με αποστολή με αντικαταβολή, έχετε υποχρέωση να παραλάβετε την παραγγελία σας, αλλιώς θα ακυρωθεί. Διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές. Η POÉTA artspirit δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ – GIFT CARD

Η POÉTA artspirit σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την αποστολή δωροκάρτας. Η ηλεκτρονική μας δωροκάρτα αποστέλλεται με email στον αποδέκτη της με ένα ψηφιακό κωδικό. Επίσης, για την επιβεβαίωση ότι το email με την δωροκάρτα έχει σταλεί στον αποδέκτη, το αντίστοιχο email προωθείται στον αγοραστή.

Οι δωροκάρτες μας μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο με υπηρεσίες και διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση στο POÉTA artspirit.

Οι δωροκάρτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άλλης δωροκάρτας.

Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν απώλεια της δωροκάρτας μετά την αποστολή της. Επίσης δεν ευθυνόμαστε αν η δωροκάρτα κλαπεί, υπεξαιρεθεί, καταστραφεί ή χαθεί.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που πέσετε θύματα ηλεκτρονικής/διαδικτυακής απάτης σχετικά με την δωροκάρτα σας. Προσοχή σε απάτες, η δωροκάρτα σας μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από εμάς και με προϊόντα δικά μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση που προκύψουν βάσιμες ενδείξεις ότι έχετε αποκτήσει τη δωροκάρτα ή χρησιμοποιήσει τη δωροκάρτα με μη νόμιμα μέσα και για μη νόμιμους σκοπούς, να την ακυρώσουμε χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που η δωροκάρτα έχει μη αναγνωρίσιμο κωδικό λόγω λάθους η μόνη αξίωση που θα έχετε από εμάς και η μόνη ευθύνη που θα έχουμε εμείς θα είναι να αντικαταστήσουμε την δωροκάρτα σας με άλλη, ίσης αξίας Διατηρούμε το δικαίωμα κατά την εξαργύρωση της δωροκάρτας σας να σας ζητήσουμε περαιτέρω στοιχεία ταυτοποίησης

Όλες οι δωροκάρτες μας παραμένουν σε ισχύ για δώδεκα (12) ημερολογιακούς μήνες. Μετά το πέρας των 12 μηνών παύουν να ισχύουν και δεν επιστρέφονται χρήματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – COOKIES

Παρακαλούμε επισκεφθείτε και μελετήστε προσεκτικά τη σχετική πολιτική μας που αποτελεί μέρος όλων των όρων μας: https://poeta-artspirit.com/policies/privacy-policy

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το πνευματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου μας (όπως σχέδια, φωτογραφίες, κείμενα και λογότυπα συμπεριλαμβανομένων και των HTML και άλλων κωδικών που εμπεριέχονται στο site) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύεται σύμφωνα με τις σχετικές προστατευτικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου. Η προσβασιμότητα στο σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν συνιστά παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης.

Χρήση ή/και αντιγραφή του συνόλου του περιεχομένου μας και τω προϊόντων μας χωρίς την έγγραφη άδεια μας απαγορεύεται αυστηρά.

Στην πνευματική μας ιδιοκτησία ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιλαμβάνονται τo σήμα και το λογότυπο της εταιρείας μας, η ηλεκτρονική μας διεύθυνση domain www.poeta-art spirit.com, το περιεχομενο της σελιδας μας, οι κωδικοί/passwords,τα στοιχεία της εταιρείας μας, οι ζωγραφικοί πίνακες, τα σχέδια, η κάθε είδους ζωγραφική στο χέρι, οι φωτογραφίες μας, οι κινούμενες εικόνες/video,τα σχέδια των κοσμημάτων μας και όχι τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα, οι τίτλοι και τα κείμενα που πλαισιώνουν τις δημοσιεύσεις στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι διαφημιστικές μας καμπάνιες και ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη σχετικής απαγορευτικής ρήτρας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδιανομή και αναδημοσίευση των άνωθεν καθώς επίσης και οποιαδήποτε μεταπώληση των ειδών μας και διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι σε κάθε παραβάτη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Για το σύνολο των συναλλαγών σας μαζί μας εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.