Έκπτωση 10% για την πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό SAVE10 / Τηλεφωνικές Παραγγελίες 6945572656.

Τρόποι Αποστολής

Παρέλαβε τα αγαπημένα σου είδη στο χώρο σου με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ!

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ELTA COURIER και παραδίδονται πόρτα πόρτα σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος μέχρι τα 2 κιλά διαμορφώνεται στα 2,80 ευρώ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές δεν χρεώνεται επιπλέον.

Συγκεκριμένα οι τιμές αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Μέχρι 2 κιλά στα 2.80 ευρώ και +0,80 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό πραγματικό ή ογκομετρικό.

Για όλες τις παραγγελίες άνω των 49 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

H εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραδόσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω των μέτρων COVID-19 αλλά και για οποιοδήποτε άλλο λόγο με υπαιτιότητα του μεταφορέα.

***Ωστόσο, φροντίζουμε για την άμεση αποστολή των παραγγελιών σας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα καθυστέρησης ***

Αν κατά την παράδοση διαπιστώσετε ότι το δέμα σας έχει υποστεί φθορά μπορείτε να αρνηθείτε να το παραλάβετε και να μας ενημερώσετε άμεσα.

Αν παραλάβετε και στη συνέχεια διαπιστώσετε κατεστραμένο προιον ή αν χαθεί το δέμα σας, ενημερώστε μας ώστε να κινήσουμε τη διαδικασία αποζημίωσης από τον μεταφορέα, όπως δηλώνεται ρητά στους όρους συνεργασίας μας με τον μεταφορέα.

Η εταιρεία μας δεν αποζημιώνει για κακή διαχείρηση, καθυστέρηση παράδοσης, καταστροφή ή απώλεια αποστολών με υπαιτιότητα του μεταφορέα.