Έκπτωση 10% για την πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό SAVE10 / Τηλεφωνικές Παραγγελίες 6945572656.

Τρόποι Πληρωμής

• Αντικαταβολή
Υπηρεσία αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ για πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της στον χώρο σας.

• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Για τις πληρωμές σας με χρεωστικές/ πιστωτικές κάρτες VISA  ή MASTERCARD μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της EveryPay

 Η POÉTA artspirit δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας,  παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής σας από το πιστωτικό ίδρυμα.

• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
Κατάθεση στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:
ALPHA BANK IBAN: GR44 0140 1580 1580 0200 2013 390
Ον/μο δικαιούχου: ART DROPS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

• PayPal
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal. Η POÉTA artspirit δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τo PayPal.

Όλες οι  online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της  EveryPay ή την online πλατφόρμα πληρωμών PayPal.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, συνεργαζόμαστε με την EveryPay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Σύνταξη: Άννα Μαρία Φίλιππα
Μιχαλακοπούλου 194 – ΑΘΗΝΑ 
www.e-lawyers.gr

--

Άννα Μαρία Φίλιππα