Έκπτωση 10% για την πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό SAVE10 / Τηλεφωνικές Παραγγελίες 6945572656.

Our Story

poeta < ποιητής < ποιέω/ποιῶ


Λίγα λόγια για την εταιρεία μας
Η  Poéta ArtSpirit ανήκει στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, «ARTDROPS» Κοιν.Σ.Επ. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές σπουδές που εργάζονται με ενθουσιασμό και συνέπεια, για την υλοποίηση κοινών στόχων. 

Διαφορετικές επαγγελματικές πορείες οδήγησαν την ομάδα μας στη συνεργασία του σήμερα, στην ένωση δυνάμεων και γνώσεων με στόχο τη διαρκή βελτίωση, τη δημιουργική έκφραση και την προσφορά στον πολιτισμό μας. Μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, γεννήθηκε η Poéta Artspirit, μία επιχείρηση μοναδικών χειροποίητων ειδών που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας στην Αθήνα, με φαντασία, καλή διάθεση και κυρίως με τη θέληση να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι ομορφαίνοντας τη ζωή και τον εαυτό μας.
 Στα είδη μας θα βρείτε κοσμήματα και τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι. Τα υλικά των κοσμημάτων μας προέρχονται από την εγχώρια αγορά σε μία προσπάθεια να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία, ενώ οι τσάντες μας είναι οικολογικές από 100% βαμβάκι προάγωντας την οικολογική συνείδηση. 
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ελπίζοντας να δημιουργήσουμε μία όμορφη παρέα φίλων!
 Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και παραμένουμε στη διάθεσή σας!
☆ Imagination ☆ Freedom of Expression ☆ ArtSpirit! ☆


Το online Art Shop της Poéta ArtSpirit υποστηρίζει την τέχνη, ενισχύει το ελληνικό κόσμημα και παρουσιάζει τη μοναδική συλλογή κοσμημάτων Earth Tones με θέμα τα τοπία της φύσης που σχεδιάζει και υπογράφει η designer Ντόρις Λαμπρινού. Η Ντόρις διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στο χώρο του Art & Design με συμμετοχή σε εκθέσεις και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα.
https://poeta-artspirit.com/collections/earthtones